Notícies

LA FCT COL·LABORA AMB AP!LLEIDA, PROJECTANT L’ESPORT PROFESSIONAL FEMENÍ

El passat diumenge 11 de febrer va tenir lloc la firma de col·laboració entre la Federació Catalana de Tennis i l’Associació Professional d’Empresàries Ap!Lleida, mitjançant la qual es vol donar visibilitat a l’esport professional femení, en general, i de les dones al món del tennis, en particular.

Aquesta signatura contextualitza la participació d’Ap!Lleida en el projecte Ciutat del Tennis Català, que recau enguany a la capital de Ponent i que converteix la ciutat en la seu de diferents projectes federatius.

En aquesta línia, Lleida acollirà el Catalonia Open WTA 125  del 29 d’abril al 5 de maig de 2024, una de les proves principals del circuit femení mundial de tennis que compta amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya.

El Catalonia Open és un torneig itinerant arreu del territori català oferint als clubs la possibilitat d’acollir en les seves instal·lacions un torneig de primer nivell internacional. L’edició del 2023 es va celebrar amb gran èxit al Club Tennis Reus Monterols. Enguany, es vol repetir èxit esportiu i social al Club de Tennis Lleida.

 

>> El Catalonia Open WTA 125 és un projecte estratègic de la Federació Catalana de Tennis amb la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya per impulsar el tennis femení.

 

En el marc del Catalonia Open, que vol ser un gran esdeveniment esportiu alhora que un altaveu que generi un impacte en la societat, Ap!Lleida donarà suport a la Federació Catalana de Tennis en l’organització de diverses taules rodones i conferències.

La signatura va anar de la mà de la presidenta d’Ap!Lleida, Laia Rogel, i el president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo.

 

Sobre Ap!Lleida

Associació sense ànim de lucre fundada l’any 2005 amb l’objectiu de ser un punt de trobada entre empresàries, directives, professionals i emprenedores.  Actualment, integra a més de 150 sòcies i es projecta com el lobby empresarial femení de les terres de Lleida i Pirineus.

Ap!Lleida vol convertir-se en el punt de trobada femení indispensable en la cerca d’oportunitats professionals, i un espai principal des d’on millorar i liderar el conjunt del teixit empresarial lleidatà.

 

Sobre la Federació Catalana de Tennis

Entitat fundada l’any 1904 i que té la missió de promocionar i difondre la pràctica del tennis, l’organització de la competició, la formació de jugadors, tècnics i àrbitres, juntament amb l’assessorament a clubs i a tots els esportistes federats en aquesta disciplina.

Actualment compta amb 240 clubs federats i amb més de 24.000 llicències federatives, entre les quals destaquen les dels tennistes Rafa Nadal o Paula Badosa, entre altres.

 

Share