Notícies

La FCT activa els circuits

La FCT va presentar ambdues activitats a les instal·lacions del CT Urgell, club que acollirà les primeres proves, amb la presencia del seu Director Tècnic, Albert Costa, del Director d’Organització Tècnica, Roger Porta i del Responsable Tècnic de la FCT a Lleida, Carles Coll.

Màxim Miranda, President del CT Urgell, va valorar molt positivament aquesta iniciativa que pretén introduir a la competició a nens i nenes que no hagin tingut contacte amb el nostre esport.

Cal recordar que el “Circuit Minitennis” està adreçat a infants de 5 a 9 anys i es disputa en pistes reduïdes i amb pilotes i raquetes adaptades a la seva constitució física. El circuit “Juguem” va dirigit a nens i nenes de 9 a 10 anys i es disputa en les pistes convencionals però amb boles especials de baixa pressió.

Aquest proper diumenge és disputarà la primera prova de “Minittenis” al CT Urgell i el següent cap de setmana es celebrarà la primera del circuit “Juguem” al mateix escenari. Posteriorment, es jugarà a la Caparrella, al mes de març, al CT Baix Cinca, a l’abril i al CT Lleida ja al mes de maig.

A ben segur que molts altres “Albert Costa” estan escampats per la Terra Ferma esperant jugar el seu primer partit i quina millor forma que amb aquestes competicions que, no només atenen l’aspecte esportiu, sinó també el lúdic i l’educatiu.

Share