Notícies

La Diada del Tennis ret homenatge a les Llegendes del Tennis Català

El proppassat divendres, es va celebrar a l’Hotel Princesa Sofía de Barcelona, la 32a Diada del Tennis Català.

La gran gala del tennis català va comptar amb la presidència del Molt Honorable President de la Generalitat, José Montilla, i va gaudir de la presencia d’una nombrosa representació d’autoritats polítiques i esportives entre els més de cinc-cents assistents.

A més de la habitual entrega de guardons als clubs catalans pels èxits aconseguits en el decurs de l’any 2009, aquesta edició de la Diada va retre homenatge a quatre dels nostres grans tennistes que van rebre la consideració de “Llegendes del Tennis Català” : Andreu Gimeno, Lis Arilla, Joan Gisbert i Manolo Orantes.

A aquest reconeixement és va adherir el Comitè Olímpic Espanyol, que en la persona del seu president, Alejandro Blanco, va lliurar uns esplèndids guardons i també la Real Federación Española de Tenis representada pel seu president, José Luis Escañuela, que així mateix va entregar uns obsequis com recordatori d’aquesta data.

Cal destacar també la presencia d’un altre mite del tennis espanyol, Manolo Santana que no es va voler perdre la ocasió de retrobar-se amb els seus amics i company i que també va rebre una placa de reconeixement de la FCT que li va lliurar el seu president, Francesc Orriols.

Finalment, la FCT va fer un reconeixement públic a l’excel·lentissim alcalde de la ciutat de Barcelona, el Sr. Jordi Hereu, per la seva personal implicació per aconseguir que la darrera final de la Copa Davis es disputés al Palau Sant Jordi de Barcelona i al que també es va afegir la RFET.

En definitiva, una gran festa en la que es va demostrar la bona salut del tennis català i també la seva unitat.

La diada del tennis ret homenatge a les llegendes del tennis català

Andreu Gimeno, Lis Arilla, Joan Gisbert i Manolo Orantes

Share