Notícies

La Diada del Tennis Lleidatà, tot un èxit

El tennis lleidatà va viure el passat dissabte dia 12 de juny la seva gran festa anual amb motiu de la Diada del Tennis. Durant el dinar es van entregar els trofeus als guanyadors dels campionats provincials de 2009 –tant en categoria individual com per equips–, es va fer balanç de l’any tennístic, hi va haver-hi obsequis per a tots els jugadors i es realitzarà el sorteig de nombrosos regals entre els assistents valorats amb més de 6.000 euros.

La festa, que reuneix un cop a l’any a representants de clubs, directius, entrenadors, jugadors i patrocinadors, va comptar amb la presència, entre d’altres, al president de la Federació Catalana de Tennis, Francesc Orriols i el Director Tècnic de la FCT, Albert Costa.

El Representat Territorial a Lleida de la FCT i organitzador de la Diada, Ignasi García, va agrair la presència als assistents, al voltant de 150, i va detallar algunes de les novetats més importants que s’han viscut a llarg de la temporada com la creació del Màster Provincial o el bon ús en quan a quantitat i qualitat que s’ha fet de les pistes cobertes de la Caparrella amb més de 200 partits. Va donar la benvinguda als nous presidents de clubs i va estendre la seva mà a tots els clubs per seguir treballant junts en favor del tennis lleidatà.

D’altra banda, tots els clubs de la província de Lleida, tots presents a la Diada menys un, és van adherir a la campanya Raquetes Sense Fronteres d’Esport Solidari Internacional. El representant de la ONG, Josep Maldonado, va ser present a la Diada i va exposar el objectiu de l’associació i va agrair el suport rebut des de Lleida.

Share