Notícies

La “Diada del Tennis Català 2011” inicia el compte enrere

Divendres 13 de maig viurem una nova edició de la “Diada del Tennis Català”, la gran festa anual en la que tenim la oportunitat de reunir a la gran família del tennis català, no només per retre homenatge als campions, sinó també per gaudir de la companyia dels nostres amics.

Enguany, aquesta festa vol tenir un caire més humanitari i més solidari que mai i per això retrà homenatge a dues entitats de la categoria humana de “Caritas Diocesanes” i “ESI-Raquetes Sense Fronteres”.

La unió del tennis català té un potencial capaç d’anar molt més enllà de la seva habitual tasca de fer possible que el nostre esport progressi i faci més saludables i més felices a tantes i tantes persones.

La majoria dels nostres clubs ja han demostrar la seva sensibilitat cap a una situació mundial que fa que, per a milions de persones, l’esport a practicar sigui el de la supervivència pura i dura.

I estem convençuts que en el sopar que es durà a terme el dia 13 de maig a les 20.15 hores, al Princesa Sofia Gran Hotel (Pl.Pius XII, 4 de Barcelona) aquesta sensibilitat quedarà palesa una vegada més.

Enguany, a més de l’habitual sorteig de regals, es farà una “Subhasta Solidaria” en la que és podrà licitar per objectes de gran valor sentimental i simbòlic donats per grandíssims esportistes.

Com cada any, les reserves es realitzaran per via telefònica al 93 5677500 / 93 4285353/ 662 314 109 (Sra. Maribel de Santiago) o bé per correu electrònic a maribel.desantiago@fctennis.cat, fent-nos arribar l’import dels tiquets (65€) mitjançant transferència.

Diada 2010.

Share