Notícies

CREU BLANCA, CENTRE MÈDIC DE REFERÈNCIA DE LA FCT

La Federació Catalana de Tennis i Creu Blanca, han arribat a un acord pel qual l’entitat, que promou la salut en l’àmbit de l’esport, es converteix en el Centre Mèdic de Referència de la FCT. L’acte de signatura de l’acord s’han celebrat a les instal·lacions de La Creu Blanca amb la presència del President de la FCT, Jordi Tamayo i per la Dra. Enriqueta Alomar en representació del centre mèdic.

La FCT, amb l’ànim de dotar als clubs afiliats i als jugadors i jugadores amb llicència federativa en vigor, d’eines que permetin la pràctica de l’esport en les millors condicions físiques i de salut, considera aquest un acord estratègic, ja que posa a disposició del tennis català els serveis d’un dels centres de medicina de l’esport i genera en condicions preferencials.

Així doncs, gràcies al citat acord, tots les jugadors i jugadores amb llicència federativa en vigor, així com tots els seus familiars directes,  podran gaudir de condicions especials  en tots els serveis que ofereix Creu Blanca. A més a més, tots els jugadors i jugadores del Programa de Tecnificació de la FCT, seran sotmesos a un exhaustiu reconeixement mèdic part de l’equip de Creu Blanca.

L’acord també contempla que l’equip de professionals de Creu Blanca, realitzarà dins els cursos oficials de Tècnic, exposicions relacionades amb la prevenció i recuperació de lesions, entre d’altres.

Creu Blanca compta amb equipament d’última generació i amb professionals especialitzats per oferir un servei òptim als esportistes. Disposa d’una Unitat de l’Esport que engloba les especialitats de cardiologia, medicina esportiva, traumatologia, podologia, nutrició, rehabilitació i una unitat específica de lesions musculars.

El grup sanitari Creu Blanca, amb seu central a Barcelona, és una empresa familiar creada al 1950 amb la vocació d’oferir una assistència mèdica personalitzada, de qualitat i amb la tecnologia més avançada. El grup compta amb 2 clíniques (Barcelona i Saragossa) i 5 centres de consulta i diagnòstic, en els que s’atenen a més de 370.000 pacients anuals per un grup de 450 professionals sanitaris.

Share