Notícies

La Caparrella, la ‘casa’ del tennis lleidatà

  • Les pistes cobertes i de GreenSet de la FCT Lleida a la Caparrella, un projecte de la Diputació de Lleida, fan possible que els clubs puguin disputar partits oficials i realitzar entrenaments quan no ho poden fer a les seves pistes de terra degut al gel o la pluja
  • El CT Lleida (dissabte) i el Sícoris (diumenge), per posar alguns exemples, hi han disputat aquest cap de setmana els seus partits del Campionat de Catalunya cadet femení per equips
  • La instal·lació és a ple rendiment i acull també el Centre de Referència, les trobades de base, els entrenaments del grup de cadira de rodes i la tasca diària del Centre de Tecnificació.

 

El CT Lleida i el Sícoris han pogut disputar aquest cap de setmana, com a locals, les seves eliminatòries del Campionat de Catalunya Cadet per equips tot i que, per culpa del fred i el gel, no ho han pogut fer en els seus respectius clubs.

En lloc de suspendre les eliminatòries, amb tots els problemes logístics i de calendari que això comporta, els dos clubs han jugat a les pistes de la Caparrella, la ‘casa’ del tennis lleidatà que té la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana, gràcies al projecte de la Diputació de Lleida.

Són quatre pistes de GreenSet, dues d’elles cobertes, que representen una de les joies del tennis català. Les instal·lacions permeten als clubs de Lleida i província disputar partits oficials, quan el fred o la pluja deixa inoperatives les seves pistes, o preparar tornejos de pista ràpida. De fet, el centre de la Caparrella és una de les úniques tres instal·lacions a tot Catalunya que disposa de pistes cobertes juntament amb el Centre Internacional de Tennis de la FCT a Cornellà i del CAR de Sant Cugat.

Per tal de fer-ne ús, els clubs lleidatans tan sols han de sol·licitar-ho a la Representació Territorial de la FCT i, d’aquesta forma, poden jugar, evitant així suspendre partits, ja sigui de lligues, campionats provincials o tornejos propis.

Al marge de l’activitat intermitent dels clubs, les instal·lacions de la FCT Lleida a la Caparrella es troben a ple rendiment amb, entre altres, les activitats del centre de referència, les trobades de base, els entrenaments de cadira de rodes i la tasca del Centre de Tecnificació.

Aquest últim està en marxa sota la coordinació del director tècnic provincial, Marc Ivan Rodríguez, i el treball com a preparador físic d’Egdar Viles. Els tennistes que integren en l’actualitat el Centre de Tecnificació són Clàudia Borbón, Dani Martínez, Sergi Viles i Albert Pedrico.

Caparrella-1 copia

Share