Notícies

LA CAMPANYA TENNIS VS LA FAM RECAPTA MÉS DE 20.000KG DE MENJAR

El passat dilluns 1 de març, va finalitzar la campanya de recollida d’aliments TENNIS vs LA FAM,  iniciativa solidària col·lectiva, impulsada per la Fundació Tennis Barcelona i en col·laboració amb la Fundació del Tennis Català.

El projecte TENNIS vs LA FAM va néixer com a resposta a les conseqüències que la pandèmia de la COVID-19 està generant i que ha provocat que moltes famílies no puguin fer front a les seves necessitats bàsiques, veient-se abocades a un estat d’emergència alimentària.

24 clubs de les 4 províncies catalanes es varen sumar a aquest projecte col·lectiu, que ha suposat la recaptació de més de 20.000 Kg de menjar, que cadascun dels clubs participants ha destinat a entitats locals del seu entorn.

Des de la Fundació del Tennis Català i la Fundació Tennis Barcelona, volem agrair a tots i cadascun dels clubs la seva participació i implicació.

El Clubs participants han estat: RCTB-1899, CT Andrés Gimeno, CT Barcino, CT de La Salut, CE Laietà, RC Polo, Cercle Sabadellès 1856, CE Hispano Francès, RST Pompeia, CT Sabadell, CTN Sant Cugat, CT Sant Gervasi, Atlètic Terrassa, CT Vilanova, Reus Deportiu, CE EL Roure, CN Lleida, CT Lleida, CT Urgell, CT d’Aro, CT Figueres, CT Girona, CT Llafranc, i Beach Tennis Barcelona.

Share