Notícies

KIA AR MOTORS, NOVA EMPRESA COL·LABORADORA DE LA FCT

La Federació Catalana de Tennis i AR Motors, concessionari oficial KIA al Maresme, Barcelonès i Baix Llobregat, han signat un acord pel qual la marca automobilística s’incorpora al Programa de Patrocini Federatiu.

L’acte de signatura s’ha realitzat aquest dilluns 30 d’octubre al Concessionari KIA AR Motors del Carrer Urgell 276 i ha comptat amb la presència de Jordi Tamayo, President de la FCT i d’Eduard Valletbó, Gerent de KIA AR Motors.

Amb el citat acord, KIA AR Motors serà el patrocinador principal del Circuit Juvenil de la FCT, un dels circuits de referència del tennis català i el circuit passarà a denominar-se Circuit juvenil KIA. A més a més, durant la celebració de les proves del nou Circuit Juvenil KIA, la marca serà present amb exposició de vehicles i dinamitzant activitats infantils. KIA AR Motors també realitzarà durant la durada del contracte diferents sortejos de producte oficial de Rafa Nadal, signat pel jugador, així com entrega de merchandising als diferents guanyadors del Circuit.

 

Sobre KIA AR Motors

A.R. Motors, és el Concessionari Oficial KIA MOTORS a Maresme, Barcelonès i Baix Llobregat.

Disposa de instal·lacions a Sant Boi de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Just Desvern, Badalona, Mataró i  Barcelona capital. S’hi poden trobar tots els vehicles de la gamma Kia i un ampli catàleg de cotxes d’ocasió, a més de tots els serveis de postvenda, per a l’adequat manteniment dels mateixos: recanvis, taller mecànic, elèctric i de xapa i pintura.La qualitat dels productes i serveis, en contínua evolució al costat de la nostra marca, i la satisfacció dels clients, constitueix per a l’empresa l’objectiu prioritari.

 

FOTO FIRMA

Share