Notícies

JULIA SUREDA I IAN BARROETA, CAMPIONS DE CATALUNYA BENJAMINS

El passat diumenge 13 de setembre, es van celebrar les finals del Campionat de Catalunya Benjamí al CM Tenis Vall Hebron. El torneig va comptar amb més de 160 participants i  és per molts dels participants, la primera participació en un  Campionat de Catalunya, el que suposa una barreja de sensacions on destaca per sobre de tot, la il·lusió de gaudir de l’esport que més els agrada.

En el quadre femení, la final la varen diputar la tenista del CT Vic Julia Sureda, contra Liliana Chetry, del CT Els Gorchs, amb victòria per Sureda per 5/3 4/1.  Per la seva banda, en el quadre masculí, la final la varen disputar Ian Barroeta, del CT Serramar, contra Daniel Culleré, del CT Lleida. La victòria va ser per Barroeta per 4/0 4/1.

En la competició de dobles, victòria per Julia Sureda i Jan Bares davant Izan Hernández i Liliana López per un doble 4/2 en el dobles mixt, victòria per Natalia Heras i Liliana Chetry per un doble 4/2 davant Astrid Roges i Zenaida Ruiz en el dobles femení i victòria per Jan Casellas i Jan Bares,  en el dobles masculí, davant Luca Daraban i Daniel Culleré per 5/4(9) 4/0.

 

 

 

 

Share