Júlia Payola i Alvaro López, campions de la fase territorial de la Babolat Cup.

Les pistes del CT Sabadell van ser escenari de la disputa de la fase territorial catalana de la Babolat Cup, competició reservada a jugadors i jugadores de categoria infantil.

En la competició masculina, el títol va ser per el tennista del CT Barcino, Álvaro López San Martin, setè favorit, que va derrotar a la final al tennista del CT de La Salut, Davíd Català, sisè cap de sèrie, per 6/3, 3/6 i 6/3.

Per arribar a la final, López s’havia desfet en semifinalsd del primer favorit, el tennista del CE Laietà, Marc Milá, per 6/3 i 6/2 mentre que Català havia derrotat al seu company de club, Eduard Güell, tercer favorit, per abandonament del tennista de Roses que es trobar malament quan dominava el primer set per 2 a 1.

Pel que fa a la competició femenina, la jugadora del CT Olot, Júlia Payola, segona cap de sèrie, es va proclamar campiona en derrotar a la final a la tennista del Topten TC, Marina Busquets, tercera favorita, per 6/3 i 6/1.

Payola havia arribat a la final en superar a les semis a la jugadora del CT Barcino, Natalia Serrano, quarta preclassificada, per 6/3 i 6/1 mentre que Busquets s’havia imposat a la representant del CE Hispano Francés, Nadia Madroñal, que no era cap de sèrie, per 6/3 i 6/0.

S`han classificat per a la fase estatal de la competició que es disputarà a partir del dia 26 d’aquest mes al Centro de Tecnificación de Tenis Blas Infante de Sevilla els quatre semifinalistes més els guanyadors de les repesques que han estat el tennista del CT Tarragona, David González Rodriguez i la jugadora del CT Sabadell, Esther López.

Guanyadors de la fase territorial de la Babolat Cup.