Notícies

Julia Payola cau a les semifinals de la Junior Orange Bowl

La gironina Julia Payola ha estat la representant del tennis espanyol que més lluny ha arribat a la 49a edició de la Junior Orange Bowl que s’està disputant a Florida.

La tennista del CT Olot ha caigut a les semifinals d’alevins en perdre amb la representant russa Yulia Bryzgalova, que figura a la llista de caps de sèrie, per un ajustat marcador de 7/6(5) i 7/5. La catalana no ha pogut fer bo cap dels dos set-balls dels que ha disposat en la primera manega  i ha deixat escapar un 5 a 4 a favor en el segon set. Cal valorar que per arribar a disputar les semifinals, la nostra jugadora havia superat cinc rondes.

En categoria aleví masculina, tant Eduard Güell com Marc Milà van caure a la tercera ronda. Güell va perdre davant el nord-americà Nathan Ponwith per 7/6(1) i 6/3 i Milà amb el també nord-americà Michal Kusznerko per 6/4 i 6/3.

En categoria infantil, la valenciana Sara Sorribes va caure als vuitens de final davant la canadenca Françoise Abanda per 6/1 i 7/6(4) i l’extremeny Alberto Barroso no va poder superar la primera ronda i va perdre amb el xilè Bastian Malla, segon favorit, per 6/4 i 6/2.

Julia Payola, semifinalista aleví de la Orange Bowl 2010.

Share