Notícies

Júlia Payola, campiona de la 18à “Taça Internacional Maia Jovem"

La jugadora del CT Olot, Júlia Payola, es va proclamar campiona del torneig portuguès “Taça Internacional Maia Jovem”, una competició del Tennis Europe Júnior Tour per a tennistes sub-14, en la seva divuitena edició.

La gironina, novena cap de sèrie, va derrotar a la final a la francesa Matihlde Armitano, onzena favorita, per 6/2 i 6/2.

Per arribar a la final, la catalana va derrotar en primera ronda a la britànica Rebecca Donald, que es va retirar quan perdia per 3 a 1 el primer set,  en segona a la italiana Pedretti per un doble 6/0 i als vuitens de final a la polonesa Frech per 6/1 i 6/0. Ja a quarts de final, Payola es va desfer de la tercera favorita, la romanesa Muntean per 7/6(5), 5/7 i 6/3 i a les semifinals va derrotar a la bielorussa Iryna Shymanovich, primera favorita de la competició, per 3/6, 6/3 i 6/3.

Un altre tennista catalana, la jugadora del CT Barcino, Paula Badosa, va caure en segona ronda en perdre per 6 i 6/2 amb la italiana Marianelli.

Pel que fa al quadre masculí, van participar cinc jugadors catalans dels que el millor va ser el representant del CT Barcino, Álvaro López San Martín, que va caure als vuitens de final davant del francès Alexandre Muller per 6/2 i 6/2. En segona ronda es van quedar el tennista del CT de la Salut, Eduard Güell i el jugador del CE Laietà, Marc Milà. No van poder superar la primera ronda el jugador del CT de La Salut Pol Amorós ni el representant del CE Laietà, Marc Santamaría.

Júlia Payola.

Share