Notícies

JUGADORS DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA AL NIKE JÚNIOR TOUR DE VALENCIA

La setmana del 28 de febrer al 6 de març es va disputar al CLUB ESPAÑOL DE VALENCIA la prova d’aquest any 2011 del circuit NIKE JUNIOR TOUR que es disputa en la seva fase nacional al llarg de l’any per diferents clubs de l’estat espanyol.

La FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS va seleccionar a quatre jugadors de la nostra província per participar-hi.

Els escollits van ser l’ALBERT ROGLAN jugador que entrena el CE AMPOSTA, les germanes ALBA i LAIA CONEJERO del CST CUNIT i l’ANNA BULLÓ del CT TARRAGONA.

El paper dels nostres jugadors va ser força bo i es van complir les expectatives:

L’ALBERT ROGLAN, infantil de primer any, va caure en primera ronda del quadre final del torneig en front del cap de sèrie número 11, l’ALEJANDRO RIDRUEJO que comptava amb un any més que el jugador de TERRES DE L’EBRE pel resultat de 6/1 6/2.

L’ANNA BULLÓ, tot i ser aquest un dels primers “NIKE” que disputa, va arribar a la ronda de 1/16 de final a on va perdre contra la cap de sèrie número 4 del quadre, l’ANGELA FITA que, mes tard quedaria entre les quatre millors jugadores del torneig per un doble 6/2.

L’ALBA i la LAIA CONEJERO, que van mostrar el seu bon moment de forma i van demostrar estar a un nivell important, molt properes a les millors jugadores nacionals tot i ser encara infantils de primer any.

Les germanes del CST CUNIT van guanyar partits molt interesants i només van cedir enfront de les caps de sèrie números 4 i 2 respectivament en partits molt disputats tot i comptar amb un any menys que les seves rivals.

També volem destacar la participació a la prova dels jugadors del CE SERRAMAR, ALBERT i DAVID GARCIA, PEP GARCIA FORT i XAVIER MARTÍ que van participar amb l’objectiu d’agafar experiència i disputar partits d’alt nivell contra jugadors d’arreu de l’estat.

JUGADORS DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA AL NIKE JÚNIOR TOUR DE VALENCIA

Feu clic a sobre la imatge per fer-la més gran

Share