Notícies

JOSE LUIS MARCOS I VICTORIA JIMENEZ CAMPIONS DE CATALUNYA ALEVÍ “TROFEU JOAN TORNÉ I REVERTER IN MEMORIAM”

Les instal·lacions del CIT Cornellà, han acollit aquest passat cap de setmana, les finals individuals del Campionat de Catalunya Aleví “ Trofeu Joan Torné i Reverter in Memoriam”. El torneig ha pogut gaudir de les joves promeses del tennis català en edats compreses entre 11 i 12 anys.

En el quadre masculí, Jose Luis Marcos (CT Barcino), es va endur la victòria després de vèncer a la final a Carlos Giraldi (CT Badalona) per 6/3 6/4. El cap de sèrie nº 8 del torneig, va anar de menys a més, demostrant una gran actitud en tots els moments complicats dels partits, fins adjudicar-se el títol de forma convincent.

Pel que fa al quadre femení, la jugadora Victòria Jimenez (CT Barcino) es va imposar per un resultat de 6/4 6/3 a Anna Ortiz (CT Tarragona), en un partit caracteritzat per la igualtat i les alternatives constants durant el mateix.

Aquest torneig dona pas al campionat d’Espanya Aleví, on 9 jugadors i 10 jugadores catalans/es tenen dret a participar-hi.

Els quart-finalistes dels respectius quadres individuals del Campionat de Catalunya Aleví, han accedit a les 8 primeres places, i la resta de classificats catalans sortiran de les repesques que s’estan disputant des de fa alguns dies.

fct-campionat-alevi-90-3 fct-campionat-alevi-52-3 fct-campionat-alevi-8-3

fct-campionat-alevi-75-3

 

Share