Notícies

JORNADA RDS GENERACIÓ 2004

Aquest passat dimecres 5 d’abril, es va celebrar fer la tercera jornada RDS del 2017, a les instal·lacions del CIT Cornellà.

La generació convocada va ser la del 2004, on 12 jugadors i 12 jugadores varen poder gaudir d’una jornada diferent amb els millors tennistes catalans de la categoria.

La trobada va constar de dues fases, les habituals en aquestes dates, una de controls i punts, i l’altra de gravacions en vídeo de tots els assistents.

La jornada va estar marcada per la inestabilitat del temps, però per sort vàrem poder dur-la a terme, i la pluja va fer acta de presència els 10 darrers minuts de la sessió .

Els participants varen demostrar el seu millor nivell tennístic, i això facilita als tècnics de la FCT, saber quina és l’evolució d’aquests jugadors, ja que molts d’ells ja han vingut en anteriors RDS, i també es realitza seguiment en diverses competicions.

Com és costum des de fa uns anys, es va fer entrega a tots ells d’una samarreta del programa com a reconeixement al seu nivell i esforç diari per ser millors tennistes.

La propera jornada tindrà lloc passada la Setmana Santa, on els tècnics de la FCT seguiran fent el seguiment de les futures promeses del tennis català.

RDS 2004

Share