Notícies

JORNADA RDS GENERACIÓ 2001

Aquest passat dijous 20 d’abril s’ha realitzat una nova jornada del programa RDS que la Federació Catalana de Tennis realitza des del 2013.

En aquesta ocasió la trobada es va dur a terme a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron, on els jugadors i jugadores del 2001 convocats, varen fer una jornada d’entrenament, on els tennistes més destacats del territori poden fer un entrenament conjunt, i gravacions de vídeo.

La generació de tennistes convocats, correspon a la categoria cadet de segon any, i es varen convidar a 6 jugadors i 6 jugadores referents en el territori català.

Els tècnics de la FCT aprofiten aquests dies assenyalats per veure l’evolució dels tennistes catalans i poder comentar amb els seus entrenadors la realitat de cadascun dels participants, D’aquesta manera intentem trobar sinèrgies entre els clubs i Federació i així mirar les maneres de poder ajudar en la formació de les futures promeses del tennis català.

En el que portem de 2017, ja s’han realitzat 4 trobades de diferents generacions, i en aquesta primera fase falten fer 3 generacions més joves, 2007,2006 i 2005.

Share