Notícies

JORDI TAMAYO, NOU MEMBRE DE LA JUNTA DIRECTIVA DE L’ITF

El President de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo, ha estat escollit com a nou membre de la Junta Directiva de l’ITF, en les eleccions celebrades a Cancún dins el marc de l’Assemblea General Ordinària.

El procés electoral escollia de manera independent al President de l’ITF i als membres de la Junta Directiva. En el cas de les eleccions a la presidència, el guanyador ha estat el nord-americà David Haggerty, que repetirà en el càrrec en aquest període 2023-2027.

Pel que fa a les eleccions a membre de la Junta Directiva, 28 eren els candidats, sent els 14 amb major nombre de vots i complint addicionalment els criteris de representació geogràfica que marquen els estatuts de l’ITF,  els elegits per formar part de l’equip directiu.

Amb la seva incorporació a la Junta Directiva de l’ITF, Tamayo es converteix en el primer President de la Federació Catalana de Tennis i en el tercer dirigent de l’estat, després dels també catalans Pablo Llorens i Joan Margets, en formar part de la Junta Directiva de principal òrgan decisori del tennis.

Share