Notícies

JORDI TAMAYO, NOMENAT COM A PRESIDENT DEL COMITÈ DE TENNIS EN CADIRA DE RODES DE LA ITF

El president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo, ha estat nomenat com a president del Comitè de Tennis en Cadira de Rodes i membre del Comitè de Constitució de la ITF per al període del 2024 al 2025. Tamayo, recentment també escollit com a membre de la Junta Directiva de l’ITF, entra a formar part dels 230 representants de 68 nacions que ajuden  en una varietat de comitès, comissions i àrees de treball a la ITF i a la seva Junta Directiva en àrees clau d’aquest esport.

En aquest cas, els objectius principals del Comitè que presidirà Tamayo són els de fer del tennis en cadira de rodes l’esport de referència per a persones amb discapacitat física, organitzar una gira sostenible i exitosa, augmentar la participació en tot el món per a totes les edats, gèneres, nivells de joc i capacitat físiques, i proporcionar oportunitats a tots els països membres per als jugadors amb discapacitat.  Recordem que enguany s’ha celebrat a l’Emilio Sánchez Academy, sota l’organització de la Federació Catalana de Tennis, el NEC Wheelchair Masters, el torneig de tennis en cadira de rodes més prestigiós del món i que va acollir a les vuit millors raquetes del panorama mundial.

Pel que fa al Comitè de Constitució, Tamayo n’és un dels onze membres que en forma part, sota la presidència del canadenc Jack Graham. Aquest Comitè vetlla per la integritat del tennis mitjançant la supervisió de l’estructura de govern de la ITF i les seves competicions clau.

Share