Notícies

JORDI TAMAYO, CANDIDAT A LES ELECCIONS DE LA JUNTA DIRECTIVA DE L’ITF

El Panell Electoral i d’Elegibilitat (EEP) de la Comissió d’Ètica Independent de l’ITF ha anunciat les candidatures oficials per a les eleccions a President i Junta Directiva de l’ITF que se celebraran el diumenge 24 de setembre de 2023 a l’Assemblea General Anual de l’ITF a Cancún, Mèxic. El president, i catorze membres de la Junta Directiva, seran elegits per un període de quatre anys a partir de la celebració de l’Assemblea General.

Jordi Tamayo, President de la Federació Catalana de Tennis, Tresorer Honorari i Responsable de la Bona Governança i Codi Ètic de Tennis Europa, i Vicepresident Primer i Responsable de Relacions Internacionals de la RFET, ha estat el candidat proposat per la RFET per formar part de la Junta Directiva de l’ITF. Des de l’any de la fundació del màxim organisme del tennis mundial, el 1913, només dos espanyols han format part de la seva Junta Directiva: Pablo Llorens i Joan Margets. “S’ha de posar de rellevància la gran dificultat per accedir a  la Junta Directiva de l’ITF. Cal tenir en compte que Espanya va ser un dels països fundadors de l’ITF i una de les principals precursores d’aquesta associació. Per a mi és un gran repte i un orgull tenir la possibilitat de formar part de l’òrgan decisori de l’ITF”, assegura Jordi Tamayo.

El nord-americà David Haggerty, que porta en el càrrec des del 2015 i l’alemany Dietloff von Arnim són els dos candidats per a la presidència.

 

Share