Notícies

JOAO MONTEIRO, CAMPIÓ DEL TORNEIG ARCADI MANCHON

Joao Monteiro, portuguès, és el guanyador del 6è Torneig Arcadi Manchón, competició ITF puntuable per la classificació general de l’ATP , que s’ha disputat durant una setmana, del 19 al 28 de maig a Santa Margarida de  Montbui a l’Anoia.

Monteiro, numero 454 de l’ATP abans de la competició, s’ha adjudicat la victòria, en un partit dur i emocionant, imposant-se per 7/6 i 7/5 a Jaume Munar, numero 248 de l’ATP.

El  partit que ha durat una hora i 53 minuts ha estat seguit per un gran nombre d’aficionats i curiosos que han omplert les instal·lacions del Club Tennis Montbui.

Per altra banda, divendres va tenir lloc la final de dobles resultant guanyadors Nuno Deus i Joao Monteiro al imposar-se 6/3, 3/6 i 10/7 a Benjamin Lock i Erik Crepaldi.

El responsable de l’organització, Arcadi Manchón fa una valoració molt positiva de la competició pel nivell del torneig i la implicació de tothom; des dels reculls pilotes i a l’equip de Top Tenis, els patrocinadors i el suport de les administracions com la Federació Catalana de Tennis, la Federació Espanyola de Tennis i com no l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

Manchón però, ja té la mirada posada en un nou projecte esportiu i manifesta “estem començant a treballar de valent per aconseguir l’objectiu 2019/2020: fer un torneig tipus Challenger. Aquest tipus de competició està integrada en el calendari de l’ATP i això significa més nivell, més pressupost, i també una organització molt més complexa. Estem molt il·lusionats i esperem assolir aquest repte.

FOTO: Francesc Lladó / NOTICIA: Torneig Arcadi Manchon

2017-05-28-torneig-arcadi-manchon-premsa-foto-francesc-llado-0007

Share