Jil Belen Teichmann, Campiona de Catalunya Infantil

La tennista del RCT Barcelona-1899, Jil Belen Teichmann, segona favorita de la competició, es va proclamar Campiona de Catalunya Infantil, Trofeu Manuel Alonso, competició que es va celebrar a les pistes de l’Accentenis Cornellà i que es classificatòria pel Campionat d’Espanya de la categoria.

Teichmann es va imposar a la final a la tennista del CT Olot, Julia Payola, tercera favorita, per 6/3 i 6/1.

Per arribar a la final, la campiona va derrotar a les semifinals a la tennista del CE Sánchez-Casal, Noa Nederpelt, que participava amb una invitació de la organització, per 6/1 i 6/2 mentre que Julia Payola va accedir a la final en superar a la primera cap de sèrie, la representant del Topten TC, Aliona Bolsova per 6/4 i 6/1.

Juntament amb les quatre tennistes esmentades van aconseguir classificar-se pel Campionat d’Espanya, les quatre perdedores de quarts de final que van ser: Alba Conejero, del CST Cunit, la jugadora del RCT Barcelona-1899, Delia Arranz, Maisi Aroca del CT Reixac i la tennista del CT Barcino, Natalia Serrano.

Les dues darreres classificades seran les finalistes del quadre de repesca que encara s’està disputant.

Jil Belen Teichmann (de taronja), campiona i Julia Payola, finalista.