Notícies

JA TENIM CAMPIONS DE CATALUNYA 2017 EN CATEGORIA CADET I BENJAMÍ

El CIT Cornellà ha acollit durant aquesta setmana, el Campionat de Catalunya Cadet i Benjamí. Dijous es van celebrar les finals de dobles masculins i femenins en categoria benjamí, i la final de dobles femenins cadet, mentre que aquest divendres s’han celebrat les Finals individuals masculina i femenina d’ambdues categories i la final de dobles masculins cadet.

CAMPIONAT CATALUNYA CADET

Max Alcalà, cap de sèrie número 3 de Torneig i recent Sotscampió de l’Estatal SOTS15, s’ha proclamat Campió de Catalunya superant en la final al favorit número 2 Bruno Pujol. Alcalà, del CT Cabrils, ha mostrat un gran nivell durant tota la setmana i no ha donat opció al jugador del CT Barcino, a qui ha superat per 6/2 6/3.

En categoria femenina, la final l’han disputat la primera cap de sèrie i jugadora del RCTB1899 Carlota Martinez, contra la cap de sèrie número 5 i jugadora del CT Lleida Ares Teixidó. Martínez ha anat per la via ràpida i ha superat la lleidatana en dos sets, 6/4 6/2.

Pel que fa als dobles, en el quadre masculí la parella Coronado / Gallardo caps de sèrie 5 del Torneig han superat els favorits Pujol / Sánchez 6/3 7/5, mentre que en el quadre femení la parella Briones / Casasampere s’ha imposat a De Santiago / Torres per 6/1 6/4.

_DSC9185-3

CAMPIONAT CATALUNYA BENJAMÍ

Max Solano, 5è favorit del Torneig, s’ha proclamat Campió de Catalunya Benjamí. Solano, del CNT Sant Cugat s’ha imposat en un emocionant partit al principal favorit, Lluis López. El partit s’ha decidit en 10/7 en el Supertibreak, després que el marcador mostres un, 4/6 6/1.

En categoria femenina, no hi ha hagut sorpresa i la jugadora del Laietà Neus Torner, s’ha imposat per un clar 6/2 6/3 a la jugadora del Nou Belulla, Tania Cintas.

En el dobles masculins, López / Fuentes s’han proclamat campions superant en un gran i interessant final a Ribas / Serra per un ajustat 6/4 4/6 (10/8). Els Campionat de Catalunya de dobles femení és per la parella Madrid / Sala, derrotant a Noguero / Torrelles per 6/3 6/2.

_DSC9190-3

GALERIA FOTOS CAMPIONAT CATALUNYA BENJAMÍ

GALERIA FOTOS CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET

FOTOS: Jordi Ramos

Share