Notícies

Ja són a la venda les entradas per l'Espanya-França de Fed Cup al CT Lleida

Lleida ja respira tennis pels quatre costats davant la proximitat de la Fed Cup.

Des del passat dimarts 29 de març són ja a la venda les entrades per l’eliminatòria  de play-off d’ascens al Grup Mundial de la Fed Cup que enfrontarà a Espanya i França, del 16 al 17 del proper mes d’abril, a les instal·lacions del Club de Tennis Lleida. Els preus dels abonaments per als dos dies de competició són de 35 euros, amb un preu especial per a federats i socis del club organitzador de 30 euros i de 15 per a nens de 6 a 14 anys d’edat.

Els abonaments es poden adquirir a les mateixes oficines del CT Lleida (Partida Boixadors,60), de dilluns a dissabte de 9 a 15 hores i en qualsevol oficina de l’agència Halcón Viajes i botigues FNAC. També es poden  comprar les entrades a través d’Internet al web: www.ticket-master.es i per venda telefònica (902150025).

La capacitat de la pista serà de 1.768 localitats i les graderies supletòries es començaran a instal·lar el dia 6 d’abril.

Espanya arriba a aquesta eliminatòria després de superar a Estònia per 1-4 a Tallin, a la ronda del Grup Mundial II disputada el passat mes de febrer, mentre que l’equip francès capitanejat per Nicolas Escude, ho farà després de perdre en quarts de final del Grup Mundial davant Rússia per 3-2 a Moscou, després d’avançar-se  per 2-0 en la primera jornada.

Espanyoles i franceses empaten a quatre victòries en els precedents entre els dos països, encara que els tres últims enfrontaments han caigut del costat de l’equip gal. El darrer en les semifinals del Grup Mundial de 2005, amb victòria francesa per 3-1 a Aix-en-Provence. En terra batuda només han jugat dues eliminatòries amb un triomf per a cada bàndol.

En la jornada de dissabte 16 es disputaran dos partits d’individuals a partir de les 11.00 i el diumenge 17 es jugaran els altres dos individuals i el doble, també a partir de les 11.00 del matí.

Plannig i Horaris Fed Cup

Entrades per l'Espanya-França de Fed Cup al CT Lleida.

Share