Notícies

IV TORNEIG INTERNACIONAL DE TENNIS FEMENÍ SOL GIRONES

El proper dilluns 13 de maig, comença al Club de Tennis La Bisbal Centres Esportiu , el IV Torneig Internacional de Tennis femení Sol Gironès,  inclòs en el ITF World Tennis Tour.

Aquest any, el club consolida la dotació econòmica del Torneig amb 60.000$ + H, el que el converteix en el més important del tennis català i un dels principals tornejos de tot l’estat.

En la darreres setmanes, el Club de Tennis La Bisbal Centre Esportiu, ha realitzat diverses accions i activitats promocionals i de difusió del torneig. Entre d’altres, s’han organitzat diverses sessions de sensibilització en les escoles de La Bisbal amb l’entrenador de la FCT Jose Luis Montoya “Peke o trobades amb mitjans de comunicació i institucions per posar en valor la importància del torneig arreu del territori català.

Una de les trobades amb mitjans i institucions, es va produir coincidint amb la celebració del Barcelona Open Banc Sabadell; el club va presentar el Torneig en l’espai de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física en el Village del torneig. L’acte va comptar amb la presència del Secretari  General de l’Esport i de l’Activitat Física, amb els Presidents de la Real Federación Española de Tennis i la Federació Catalana de Tennis, així com amb el President del Club i el seu equip de treball.

Vàrem aprofitar l’acte, per poder parlar amb el President del Club, en Xavier Ponsati. Amb ell, vàrem voler parlar sobre el projecte de futur del Torneig. Ens comenta quel’objectiu és consolidar el gran torneig que ja tenim, però amb l’objectiu i la il·lusió de seguir creixent. Tota la feina i l’estructura que necessitàvem per un 25.000$ o ara pel 60.000$, és la mateixa que per un 80.000$ o 100.000$. Tenim l’experiència, posem hores, il·lusió i tot el nostre compromís. Ara, entre tots, hem de ser capaços de generar més recursos econòmics.  

De fet jo ja em plantejo que si els actuals patrocinadors ens poguessin aportar un 20% en el seu patrocini, l’any vinent ens podríem plantejar ja poder organitzar un 80.000$”.

Esportivament parlant, el torneig comptarà amb grans jugadores a nivell internacional, la gran majoria TOP200 WTA. Per en Xavier Ponsati és també molt important la presència de les jugadores de casa;  estem molt contents de poder comptar amb les principals jugadores catalanes com la Paula Badosa, l’Aliona Bolsova o la Georgina Garcia. De fet aquest torneig técom a un dels principals objectius que les jugadores de casa puguin competir i sumar punts a nivell internacional sense haver de marxar a fora.

Abans de finalitzar la trobada, en Xavier Ponsati vol posar en valor un dels nous projectes d’aquesta edició del Torneig, les activitats de Tennis Inclusiu que es celebren el 10 i 11 de maig al Club. “Entenem que tenim la responsabilitat de retornar a la societat tot el que aquesta ens dona. Tot l’esforç institucional, empresarial i social del territori, volem retornar-lo amb les accions de sensibilització de Tennis en Cadira de Rodes, Blind Tennis o tennis per a persones amb discapacitat intel·lectual. Agrair a la Marina Bronchales i la resta de l’equip de tennis inclusiu de la FCT tota l’ajuda rebuda aquestprimer any

FAE300AD-9DE8-4A62-94D0-5C5DB86EA89F

Share