Notícies

IV Jornada d'actualització per a Tècnics de Tennis

El passat dissabte 16 d’abril  es va celebrar a les instal·lacions Reial Club de Tennis Barcelona-1899 la IV jornada d’actualització per a tècnics de tennis. Hi van assistir al voltant de 50 entrenadors i entrenadores provinents de diferents clubs, escoles i federacions, tant catalans com de fora de Catalunya.

A la inauguració de la Jornada hi van participar el senyor Albert Agustí (President del RCTB) i Albert Costa (Director Esportiu de la Federació Catalana de Tennis).

Els ponents que van assistir a la jornada d’actualització van ser els doctors Ángel Ruiz Cotorro i Ramon Balius, els preparadors físics Carlos Aguilar i Jordi Cortinas, Francis Roig, Joan Ribas, Miguel Crespo i Karim Perona.

Es van tractar diferents temes com va ser la importància del treball preventiu en els entrenaments, la formació de jugadors, la preparació física en jugadors Sub-14, consideracions sobre la tàctica amb jugadors/es de competició i alta competició així com dues xerrades sobre el lideratge en clubs esportius.

Per cloure la jornada, el senyor Antoni Canudas, directiu de l’àrea de Docència i Recerca de la FCT va adreçar unes paraules a tots els assistents.

Jornada d'actualització per a Tècnics de Tennis.

Share