Notícies

IRENE BASALO I TONI ESCARDA, CAMPIONS DEL BARCELONA OPEN BANC SABADELL SUB-14

L’andalusa Irene Basalo, primera cap de sèrie, i el mallorquí Toni Escarda, segon favorit del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, s’han proclamat campions en superar, respectivament, Liliana Chetry i Ian Barroeta, jugadors del club amfitrió d’aquesta fase final de la competició, el Reial Club de Tennis Barcelona-1899.

Basalo va saber recuperar-se d’un inici amb massa nervis en una pista Andrés Gimeno amb les graderies plenes. La tennista andalusa es va anar assentant fins a trobar la manera d’incomodar el joc de Chetry, qui va acabar superant per 7/5 i 6/3.

Molts menys opcions va tenir Barroeta, l’altre finalista del club amfitrió, davant d’un Escarda que es va mostrar intractable (6-0 i 6-3).

Aquesta edició del BOBS Sub-14 ha tornat a ser un èxit de participació, amb més de 1.000 joves talents competint al circuit, organitzat a proposta d’Esportcat-Generalitat de Catalunya en col·laboració amb la Federació Catalana de Tennis, a les quatre seus triades aquest 2024: CT Tarragona, Cercle Sabadellès, CT d’Aro i CT Lleida.

 

Share