Notícies

Ines Ferrer, campiona i Eva Fernández, finalista a l’ITF d’Asunción

Dues jugadores catalanes del RCT Barcelona-1899 van disputar la final del torneig ITF Womens que es celebrar a la capital de Paraguai, una prova dotada amb 10000$ i que es va jugar en pistes de terra batuda.

La campiona va ser Ines Ferrer, segona cap de sèrie, que es va imposar a la seva companya de club, Eva Fernández, tercera favorita, per 6/2 i 6/2.

Per arribar a la final, Ferrer va derrotar consecutivament a les argentines Fiorella Nocino, Andrea Benitez i Estefannia Donet, cap de les quals era cap de sèrie. Ja a semifinals va vèncer a la setena favorita, l’alemanya Karolina Nowak per 6/1, 5/7 i 6/1.

Per la seva part, Eva fernández es va desempallegar de la paraguaiana Camila Giangreco, de l’argentina Carolina Zeballos i de la també paraguaiana Verònica Cepede  fins arribar a les semifinals en las que va derrotar a la primera cap de sèrie, l’austríaca Tina Schiechtl, per 3/6, 7/5 i 6/1.

Per a la lleidatana, aquest és el primer títol de la temporada i el segon de la seva carrera, que afegeix a l’aconseguit l’any passat a Tortosa.

I per la gironina Eva Fernández, que encara no ha sumat cap victòria aquest any, la d’Asunción ha estat la primera final disputada en tota la temporada.

Ines Ferrer i Eva Fernández, finalistes de l'ITF d'Asunción.

Share