INDIRA DELGADO I ADRIÀ VELÁZQUEZ, CAMPIONS DE CATALUNYA ALEVÍ

El passat 17 d’abril, el CIT Cornellà va acollir les finals del Campionat de Catalunya Aleví Joan Torné i Reverter “In Memòriam”. El campionat, que va comptar amb més de 300 participants, es va celebrar novament en dues divisions, seguint amb l’objectiu de la Federació d’implementar la competició per nivells adients als jugadors i jugadores,

En el quadre 1 de categoria femenina, el títol fou per la tennista del CT Vilanova Indira Delgado. Delgado, que partia com a quarta favorita, superava en la final a la tennista del CT Lleida i segona cap de sèrie, Maria Pardo, per 6/3 7/5.
Per la seva banda, en el quadre 2, la vcitòria fou per Olivia Graupera, superant en la final a Carlota Vallejo (CT Torelló) per un doble 6/2.

En el quadre 1 masculí, la victòria fou per Adrià Velázquez (CT Barcino) per 06/ 6/3 6/4, davant Vlad Secara. Velázquez, segon cap de sèrie, es va recuperar després d’un difícil primer ser per ell, emportant-se la victòria final Secara, tercer favorit.
En el quadre 2, el títol de campió fou pel tennista del CT Reus Monterols, Roger Moreno, superant a Marc Castellví del CT Tarragona, per 6/2 7/6(5).

Finalment, en els quadres de doble, victòria per Izan Hernández i Liliana López en el quadre mixte, per Oriol Álvarez i Òscar Casas en el masculí i per Maria Pares i Carla Vázquez en el femení.