INDIRA DELGADO, CAMPIONA DEL TENNIS EUROPE SUB 16 DEL CT URGELL

El Catalonia Open-Ara Lleida, prova puntuable per al circuit Tennis Europe Junior Tour i que es va celebrar de l’11 al 18 de novembre a les pistes del CT Urgell, va coronar com a campiona a Indira Delgado. La jugadora del Golf Terramar va fer valdre el seu gran moment per endur-se el títol derrotant la teòrica favorita, la romanesa Tedora Miron, número 2 del torneig, per 7/6 i 6/3.

En el quadre masculí, el tennista del CT Lleida Adrià Franco es va quedar a un sol set d’endur-se el títol després de perdre la final en tres mànegues (6/3 4/6 6/2) contra Yago Castellanos. El jugador lleidatà, a semifinals havia deixat fora a  Vlad Secara amb un doble 6-4.

Amb Franco al capdavant, el tennis lleidatà va superar amb molt bona nota aquest torneig, atès que va col·locar altres tres tennistes a les finals de dobles: Víctor Palomar, subcampió en nois fent parella amb Yago Castellanos, i Cèlia Torrelles-Maria Pardo, subcampiones femenines. Les campiones van ser la parella formada per Sofia Albiac (CT Barà) i Maria Palacios (CT Mataró).