Notícies

IMPULSAR LA PARTICIPACIÓ FEMENINA I EL HALL OF FAME DEL TENNIS CATALÀ, NOUS PROJECTES APROVATS PER LA JUNTA DIRECTIVA

Aquest passat dilluns 31 de gener, es va celebrar la primera reunió de l’any de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Tennis.

Es va exposar el tancament provisional de l’any 2021, actualment auditant-se, i que tornarà a generar resultats positius, seguint la línia estratègica del Pla de Viabilitat.

A més, entre altres, es varen aprovar dos nous projectes; la creació del Hall of Fame del Tennis Català i l’impuls de la presència femenina en diferents àmbits del tennis, tant esportiu com de gestió.  Tots dos projectes s’executaran durant el primer semestre de l’any en curs.

HALL OF FAME DEL TENNIS CATALÀ

Javier Moreno, vicepresident Institucional de la Federació, va presentar el projecte, que consistirà en la creació d’un nou espai dins el Museu del Tennis Català, que tindrà com a objectius fonamentals divulgar i homenatjar a totes les persones i entitats que hagin tingut un paper rellevant a la història del Tennis Català.

IMPULS PARTICIPACIÓ FEMENINA

Marta Cerdà, directiva de la Federació responsable del Comitè d’Igualtat de Gènere, va presentar el projecte que pretén impulsar la presència femenina en diferents àmbits del tennis, seguint la línia estratègica engegada per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya.

El projecta girarà al voltant dels següents pilars:

  • Empoderament: Treballar per incrementar el nombre de dones en òrgans de direcció així com en l’àmbit esportiu, tècnic i arbitral.
  • Equilibri: Treballar per incrementar la presència femenina en competicions.
  • Cultura: Treballarem per crear un entorn d’igualtat d’oportunitats en tots els àmbits de l’esport.
  • Valor: Posar en valor l’atractiu esportiu de les competicions femenines.
  • Veu: Generar una estratègia de comunicació per impulsar la presència de les competicions femenines de tennis en els mitjans de comunicació.

Durant la reunió, Daniel Cornudella,  vocal de la Junta Directiva i responsable del Comitè de Llicències, va fer balanç del tancament de l’any en el que fa referència al nombre de llicències federatives. Els resultats presentats confirmen el creixement de nombre de llicències respecte anys anteriors, amb especial impacte en les llicències juvenils.

Share