Notícies

IC IRLANDA I IC ESPANYA, CAMPIONS DE LA COPA POTTER 2019

El Real Club de Polo i el Reial Club de Tennis Barcelona 1899, han acollit la XLVII Potter Cup/ XVII Gran Premi Generalitat de Catalunya/ XXVI Campionat Internacional de Catalunya de Veterans, organitzada per l’IC Espanya.

Aquest any l’RCTB1899 i el Reial Club de Polo han compartit de nou el paper de clubs amfitrions de la competició. El Real Club de Polo ha acollit tota la competició masculina així com la final femenina, mentre que l’  RCTB1899 ha estat seu dels quarts de final i semifinals femenina.

Han participat un total de 12 equips nacionals de seleccions IC: IC Bèlgica, IC França, IC Gran Bretanya, IC Irlanda, IC Itàlia, IC Estats Units i l’amfitrió, l’IC Espanya, participaran  en aquesta nova edició de la competició; 7 en categoria masculina i 5 en categoria femenina.

En categoria masculina, l’equip espanyol no va poder repetir final, com ens els dos anys anteriors, donat que va caure per 5/2 en la ronda de semifinals davant Irlanda, que precisament fou el que es va proclamar campió de la Copa Potter 2019. L’equip irlandès ha comptat amb la presència de Ross Niland, Stewart Doyle, Owen Casey i Scott Barron. Destacar que tant Casey com Barron, van ser Top250 del rànquing ATP i varen representar al seu país en jocs olímpics i Copa Davis.

Per la seva banda, en el quadre femení,  les finals van enfrontar de nou  a l’equip IC Espanya i a l’equip IC Itàlia. L’equip espanyol, campió de l’edició de 2017 i 2018, va superar les italianes per 2/1.  La final es va decidir en el partit de dobles, després que en els individuals Eva Bes superes Alice Canepa 7/5 6/2 i francesca Frappi superés a l’espanyola Noelia Pérez per un doble 6/2.

Els dobles espanyol format per Gisela Riera i Noelia Pérez va superar la parella italiana Canepa / Frappi per 6/3 4/6 12-10, donant un nou títol a l’equip representant del IC Espanya.

A més de la pròpia competició, s’ha realitzat un clínic per als jugadors de l’escola de tennis ACELL/FTC , impartit per participants dels diferents equips. A més dels dos clubs amfitrions, la Copa Potter ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, la RFET i la FCT.

Share