IC FRANÇA I IC ALEMANYA, CAMPIONS DE LA 48a EDICIÓ DE LA COPA POTTER

L’equip de l’IC França en categoria masculina i l’IC d’Alemanya a la femenina, s’han imposat a la 48a edició de la Copa Potter “XXVII Campionat de Catalunya de Veterans – XVIII Gran Premi Generalitat de Catalunya”, que es va celebrar al Real Club de Polo de Barcelona i al RCTB1899, del 21 al 24 d’octubre.

L’IC d’Espanya es va quedar a les portes de revalidar el títol femení en veure’s superat a la final per l’IC d’Alemanya per 2-0, amb un equip integrat per Eva Bes –en funcions també de capitana–, Gisela Riera, Cristina Fontelles i Rosa Andrés.

A la final masculina, l’IC França va superar l’IC d’Itàlia per 4-3. L’equip amfitrió de l’IC Espanya va caure a semifinals davant l’IC França (4-1), amb Jordi Mas, Àlex López Morón, Xavier Llucià, Bruno Barrientos, Marc Becker, Oriol Molina i Antonio Díaz de las Casas, sota la capitania de Santiago Tintoré.

La competició que organitza l’International Lawn Tennis Club (ILTC) està reservada a equips nacionals de veterans de categoria +45. Aquest any han participat un total de 15 seleccions: 8 masculines i 7 femenines.

La Copa Potter va incloure al seu programa un clínic per als jugadors amb necessitats educatives especials de la Federació ACELL, impartit pels participants dels diferents equips.

A més a més dels dos clubs amfitrions, la Copa Potter compta amb el suport de la Federació Catalana de Tennis, l’IC Council, l’Ajuntament de Barcelona, ​​el Consell Català de l’Esport i la Real Federación Española de Tenis.