Notícies

25 ANYS: JORDI ARRESE

Jornada màgica la viscuda el passat dissabte a la pista central del CMT Vall Hebron. El Tennis Català va retre homenatge a Jordi Arrese a la mateixa pista on fa 25 anys, va aconseguir la medalla de plata olímpica després de més de 5 hores i jugar 56 jocs, davant el suís Marc Rosset, en la que és la final olímpica més llarga de la història.

La Jornada va començar a les 10:00 de matí, amb una activitat de tennis base amb l’assistència de més de 200 nens d’arreu de Catalunya, que no es van voler perdre aquesta jornada festiva per a tot el Tennis Català.

A les 12.00, començava l’acte de reconeixement a Jordi Arrese, amb una pista central amb més de 600 persones que van gaudir d’alló més veient a grans llegendes del nostre tennis acompanyant en Jordi; Carles Costa, Àlex Corretja, Beto Martín, Tomás Carbonell, Laura Pous, Fernando Luna, Manolo Orantes, Lluís Bruguera així com alguns dels tècnics que varen treballar amb en Jordi durant la seva carrera.

Un dels moment més emotius de la jornada, es va produir quan els dos fills de Jordi Arrese, van entrar a la pista central amb la samarreta i la cinta amb la que va jugar la final olímpica. En Jordi no va dubtar, i es va tornar a vestir com a aquell màgic dia d’agost, fent de nou la mítica senyal de la medalla amb la seva ma.

Seguidament, la pista central va tornar a vibrar quan Jordi Arrese, Àlex Corretja, Tomás Carbonell i Beto Matín,  van jugar un partit de dobles que ens van delectar amb punts màgics. El partit, com no podia ser d’altra manera, va caure al costat de la parella Arrese/Corretja.

L’acte va finalitzar amb les paraules de Jordi Tamayo, President de la FCT, i del propi Jordi Arrese. El President de la FCT, va voler destacar “la gran gesta esportiva aconseguida per en Jordi, que l’ha convertit en una gran llegenda del nostre tennis“, però per sobre de tot, va voler recalcar “en Jordi com a persona. Els seus valors, la seva capacitat de sacrifici i la seva passió han de ser exemple per a tots nosaltres“.

Per la seva banda, en Jordi Arrese va començar la seva intervenció agraint a la FCT l’acte. També va agrair als seus tècnics el suport i esforç realitzat, tenint un record especial cap al desaparegut Roberto Vizcaino.

GALERIA FOTOS

Share