HISTÒRIC DOBLET DEL RCTB1899 AL XLVI TROFEU JOAN COMPTA

El Club de Tennis de La Salut va acollir la setmana passada, una nova edició del mític Trofeu Joan Compta, Campionat d’Espanya Infantil per equips, que va coronar al RCTB1899 com a campió tant en categoria masculina com femenina.

QUADRE MASCULÍ

En el quadre masculí, van prendre part fins a 32 equips de tot l’estat espanyol, dels quals 7 del Tennis Català. El RCTB1899 que sortia com a cap de sèrie numero 1 del Torneig, va arribar a la final davant el CT València, després de superar a les semifinals a un altre equip català que va realitzar un gran Torneig, el CT Barcino. Ja en la final, l’equip català va superar per 3/1 al equip valencià, que partia com a cap de sèrie numero 2 del Torneig.

Quadre masculí Trofeu Joan Compta

Compta nois

QUADRE FEMENÍ

En el quadre femení, van prendre part 26 equips, dels quals 6 del Tennis Català. El RCTB1899, que també sortia com a primer cap de sèrie, va repetir final davant el CT València, que venia de superar en les semifinals al CE Laietà. En la final 2/1 per a l’equip català capitanejat per Eric Domenech