Notícies

Herrera i Uspensky, Campions de dobles al Campionat d’Espanya Infantil

La parella formada pel jugador del CT Barcino Robert Herrera i el tennista del CE Laietà, Dennis Uspensky, que sortia com a segona favorita es va proclamar campiona d’Espanya infantil en derrotar a la parella formada per l’asturià Álvarez i el valencià Monsonís, per 6/3, 2/6 i 12-10.

Aquest va ser l’únic triomf dels nostres representants al Campionat d’Espanya Infantil “Trofeu Coca-Cola, Memorial Manuel Alonso” que es va disputar a les pistes del CT Almería.

En categoria masculina el millor resultat va ser arribar als vuitens de final on van caure, Pol Amorós, del CT de la Salut, derrotat per l’andalús Domínguez(4) per 6/2 i 6/0,  Dennis Uspensky(8) del CE Laietà que va perdre per 2/6, 7/6(5) i 6/4 amb el també andalús Pedro Jiménez(12) i el jugador suïs del CN Sant Cugat, Arturo Schmidt, que va cedir davant el segon favorit, l’extremeny Alberto Barroso per 7/6(5) i 6/0. No va tenir sort el representant del CT Barcino, Robert Herrera, que figurava com a primer favorit i que va caure en segona ronda davant el valencià Apaolaza, que no era cap de sèrie, per 6/1 i 6/3. El títol va ser finalment per l’andalús Pedro Domínguez(4) que va derrotar a la final al segon favorit, Alberto Barroso per 7/5 i 6/2.

En categoria femenina, la jugadora catalana que va arribar més lluny va ser Marina Guinart (3), del CT Sabadell) que va perdre a semifinals davant la segona cap de sèrie, la valenciana Maria Martínez per 6/0 i 6/1. A destacar també l’actuació de la tennista del CT Olot  Júlia Payola (5) que va caure davant la primera favorita, la valenciana Sara Sorribes, a la que va obligar a jugar tres sets per acabar cedint per 6/1, 5/7 i 6/3. Sorribes va acanar guanyant el títol en derrotar Maria Martínez per 7/6(1) i 6/3.

En dobles, la tennista del Topten Tennis Club, Aliona Bolsova, al costat d’Anna García, del CT Reus Monterols, van perdre la final davant la parella formada per l’andalusa Cañas i la valenciana Martínez, primeres favorites, per 7/6(4) i 7/5.

Herrera i Uspensky, Campions de dobles al Campionat d’Espanya Infantil

Share