Herrera i Milà, campions del Nike Junior de Valldoreix.

Dos representants del tennis català van aconseguir guanyar les seves respectives proves del torneig del Circuit “Nike Junior Tour” que es va disputar a les pistes del CE Valldoreix. El tennista del CT Barcino, Robert Herrera, tercer cap de sèrie, va guanyar l’infantil masculí en derrotar al segon favorit, el castellonenc José Monsonís per 7/6 i 6/2. En semifinals, Herrera s’havia desfet del primer cap de sèrie, el malagueny Pedro Domínguez per 5/7, 6/4 i 6/3 i Monsonís del jugador del CE Laietà, Dennis Uspensky per 5/7, 6/1 i 6/2.
Pel que fa a l’aleví infantil, el campió va ser el tennista del CE Laietà, Marc Milà, primer favorit, que va derrotar al representant del CT de la Salut, Pol Amorós, setè cap de sèrie, per 7/5, 2/6 i 6/3. Per arribar a la final, Milà va vèncer a les semifinals al tercer favorit, el tennista del CT de la Salut, Eduard Güell per 6/2, 5/7 i 6/0 i Amorós a l’anglès Daniel Bennet per 6/3 i 6/1.
En categoria femenina ens varem quedar en portes d’una nova victòria ja que la jugadora del CT Olot, Julia Payola, setzena favorita, es va classificar per a la final del torneig infantil per acabar caient davant la valenciana Sara Sorribes, novena favorita, per 6/7, 6/2 i 6/2.
Finalment, no va haver cap catalana a la final de l’aleví femení en la que la jugadora de Torrelavega, Cristina Bucsa, màxima favorita, es va proclamar campiona en derrotar a la canària Marta Cañas, novena cap de sèrie, per 6/4 i 6/3.