Notícies

HEAD RENOVA LA SEVA APOSTA PER LA FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS

La Federació Catalana de Tennis i HEAD Spain, han renovat recentment l’acord de patrocini que ambdues parts mantenen des de 2009. L’extensió de l’acord, suposarà que HEAD continuarà sent la pilota oficial amb la qual es jugaran tots els campionats de la federació en les seves diferents modalitats esportives, així com ús exclusiu de raqueta, bossa, cordatge, calçat, tèxtil i accessoris de la marca austríaca.

Jordi Tamayo, President de la Federació Catalana de Tennis, i Albert Bassas, en representació de HEAD Spain, van segellar el nou acord el passat dimarts 25 de febrer al Museu del Tennis Català.

Albert Bassas va destacar que “reforcem i millorem el nostre acord de patrocini amb la Federació Catalana de Tennis per l’excel·lent treball que estan realitzant aquests anys. El fet que treballin amb l’objectiu de popularitzar el tennis i incrementar la base de practicants, encaixa totalment amb els objectius que tenim com a marca. No podem més que donar suport a projectes com el Supertennis o la idea de treballar la competició per nivells perquè tothom gaudeixi jugant i competint. Tot això, a més, sense deixar de banda el gran treball realitzat amb el tennis juvenil d’alta competició. Per tant, la nostra aposta pel tennis català i la FCT, és absoluta. Com a marca, que HEAD segueixi sent la pilota oficial del Tennis Català, és un actiu important

Bassas va voler destacar també l’esforç que està realitzant HEAD per poder donar serveis al conjunt de clubs de Catalunya, “no només en material dur com pilotes o raquetes, sinó també en altres aspectes com el tèxtil, on avui dia podem donar grans solucions als clubs afiliats a la federació “.

Per la seva banda, el President de la FCT, Jordi Tamayo, declarava que “és un privilegi per a la FCT i el conjunt del tennis català, que la marca líder a escala mundial del nostre esport segueixi apostant per nosaltres. Que HEAD reforci el seu acord amb nosaltres ens ha d’enorgullir, ja que posa valora  tota la feina feta per la junta directiva i els professionals de la FCT, així com pel conjunt del tennis català “.

foto NOTICIA

Share