Notícies

Ha finalitzat el MÀSTERS DEL CIRCUIT HEAD TARRAGONA 2010

Aquest cap de setmana ha finalitzat el MÀSTERS DEL CIRCUIT HEAD TARRAGONA 2010.

La prova ha estat un èxit, ja que hi han participat gairebé tots els nostres millors jugadors, mostrant un nivell molt atractiu que va fer gaudir a tots aquells espectadors que hi van assistir.

Alba i Laia C, David Garcia i Xavi Martí (Alevins CT Serramar)

Alba i Laia Conejero (CST Cunit), David Garcia i Xavi Martí (Alevins CT Serramar)

La jornada de les finals va estar plena d’activitats, que van aportar a la prova una imatge a l’alçada d’una prova de tanta importància per a nosaltres.

D’ entre les activitats que es varen realitzar destacaríem el clínic amb els alumnes de l’escola del club, que van poder jugar amb els finalistes de la prova, l’acte de lliurament de material per a la Organització ESI (ESPORT SOLIDARI INTERNACIONAL/RAQUETES SENSE FRONTERES) i la col·laboració dels alumnes del CLUB NÀUTIC TENNIS CALAFELL que van fer de RECULL-PILOTES a les finals i a qui volem agrair especialment la seva voluntat i el seu esforç.

Carlos Castellote (Foto premsa local)

Carlos Castellote (Foto premsa local)

També volem agrair la col·laboració del CLUB NÀUTIC TENNIS CALAFELL, a la seva JUNTA DIRECTIVA i al seu President l’ ANTONIO PEREZ , al TONI FERNANDEZ que es va encarregar de la tasca de Jutge Àrbitre i a l’ HUGO SERENTIL, Director d’Escola del club, que va estar en tot moment al nostre costat ajudant en tasques d’organització.

Share