Notícies

Gutierrez i Rapisarda, campions a l’ITF del CT Vic.

El tennista alacantí del CT Tarragona, Sergio Gutiérrez s’ha proclamat campió del 9è Gran Premi Caixa Penedès, una proba ITF Futures dotada amb 10.000$ en premis i disputada a les pistes del CT Vic.

Gutiérrez, segon favorit, va derrotar a la final al primer cap de sèrie, el francès Benoit Paire, per 2/6, 7/5 i 7/5.

En semifinals es van trobar els quatre principals favorits i Gutiérrez es va desfer del tercer favorit Pablo Santos per 6/3 i 7/6(1) mentre que Paire va guanyar a Pablo Carreño (4) per 6/3 i 7/6 (1).

Gutierrez i Rapisarda, campions a l’ITF del CT Vic.

Pel que fa a la competició femenina, el 5è Gran Premi Còdol el va guanyar la jugadora del CT  Gran Canarias, Isabel Rapisarda, que no figurava a la llista de favorites. La tennista canària va derrotar a la final a Laura Apaolaza, del CT Valencia, que tampoc era cap de sèrie, per 6/3 i 7/5.

Cal dir que en semifinals la primera favorita, la romanesa Mihaela Buzarnescu, va causar baixa per una lesió que s’havia fet a l’esquena jugant la final de dobles, el que va suposar que Apaolaza es classifiques per a la final sense haver de jugar. Per la seva banda, Rapisarda es va desfer de la italiana Annalisa Bona per 6/1 i 6/1.

Share