Notícies

GUSTAVO FERNÁNDEZ I YUI KAMIJI, CAMPIONS DEL TRAM BARCELONA OPEN

La cinquena edició del torneig internacional en cadira de rodes TRAM Barcelona Open va finalitzar amb les victòries de l’argentí Gustavo Fernández i la japonesa Yui Kamiji. El principal esdeveniment d’esport adaptat que se celebra a la ciutat de Barcelona, que va tenir lloc del 18 al 22 de maig a les instal·lacions del Reial Club de Polo, va comptar amb la participació de 48 jugadors i jugadores de més de 15 nacionalitats diferents. A més, la participació dels números u, dos i tres del rànquing mundial tant en categoria masculina com en la femenina l’ha posicionat com el millor torneig de la categoria ITF2 de la Federació Internacional de Tennis.

Pel que fa al quadre masculí, l’argentí va revalidar el triomf de l’edició anterior superant, en aquesta ocasió, al japonès Shingo Kunieda per 6-3, 5-7, 6-1. En semifinals va haver de guanyar al número u d’aquesta especialitat, el britànic Alfie Hewett (3-6 6-0 6-3). El segon del rànquing mundial, Shingo Kunieda, va derrotar en semifinals a Martín de la Puente per un contundent 6-1, 6-2.

Quant al femení, no hi va haver sorpreses. La número 1 mundial es va imposar en la final a Kgothatso Montjane (6-0, 7-5). Justament les dues finalistes de l’individual van participar conjuntament al dobles i es van endur el títol. El dobles masculí se’l va emportar la parella formada pel belga Joachim Gerard i el britànic Alfie Hewett, els primers caps de sèrie. Aquests es van imposar a la final a l’espanyol Martin De la Puente i l’argentí Gustavo Fernández (1-6, 6-1, 10-7).

El TRAM Barcelona Open 2022 és el primer dels dos tornejos ITF Series 2 que se celebren a Catalunya. L’altre també tindrà lloc a Barcelona del 28 de juny al 2 de juliol a les instal·lacions de l’Emilio Sánchez Academy i serà organitzat conjuntament per la Fundación Emilio Sánchez Vicario i la Federació Catalana de Tennis.

Share