Guinart i Danailov guanyen la prova del MARCA Tour del CT Barcelona-Teià

La jugadora del CT Sabadell, Marina Guinart, sisena cap de sèrie, es va proclamar campiona de la prova del “RPT Tour MARCA Jovenes Promesas” disputada a les pistes del CT Barcelona-Teià.La  barcelonina es va fer amb la victòria d’aquesta competició, reservada a tennistes de categoria cadet, en derrotar a la final a la jugadora del RCT Barcelona-1899, Claudia Herrero, quarta cap de sèrie, per 6/1 i 7/5. Per arribar a la final, Guinart va superar per 6/2, 2/6 i 6/2  a la tennista del Topten TC, Ariadna Martí, cinquena cap de sèrie,  que a quarts de final havia derrotat a la màxima favorita de la competició, la jugadora del CE Laietà, Judit Vives, per 4/6, 6/4 i 6/4.

Herrero es va classificar per la final en derrotar a la tennista del CT de La Salut, Olga Martínez, segona cap de sèrie, per 6/2 i 6/2.

En categoria masculina el títol va ser pel tennista búlgar del CE Valldoreix, Vilian Danailov Petrov, jugador que va disputar la fase de classificació i que es va imposar a la final al divuitè favorit, el tennista del CE Laietà, Pablo Moreno, per 6/4 i 7/5.

Per arribar a la final, Danailov Petrov es va desfer en semifinals del tennista del CT barcino, Álvaro Lopez, per 6/1 i 6/1 mentre que Moreno es desfeia del jugador del CT Burjasot, Víctor Malonda, per 6/3, 4/6 i 7/6(5).

Marina Guinart, campiona del Circuit MARCA del CT Barcelona-Teià.