Guillermo Olaso s’imposa a l’ITF Futures del CT Murcia.

El tennista del CT Barcino, Guillermo Olaso, es va proclamar campió del torneig ITF Futures disputat al CT Murcia, una prova dotada amb 10.000$ en premis i jugada en pistes de terra batuda.

El bilbaí, primer cap de sèrie de la competició, va derrotar a la final al tennista madrileny Javier Martí, sisè cap de sèrie, per 7/6(2) i 6/1.

En el seu camí cap a la final, Olaso es va desfer de Marcelo Palacios en primera ronda tot derrotant-lo per 6/4 i 6/4. En segona ronda va guanyar al català Jordi Samper per 7/5 i 6/4. Ja a quarts de final, Olaso va vèncer a Pablo Matin per 6/3 i 7/6(6) i a les semifinals es va desfer del guanyador de l’anterior ITF jugat a Mallorca, el tennista del CT Tarragona, Pedro Clar, per 6/7(2), 6/1 i 6/4. Martí havia accedit a la final en derrotar a les semifinals al valencià Carlos Boluda per 6/1 i 6/2.

Aquest és el primer títol per Olaso que la temporada passada es va proclamar campió dels tornejos ITF de Minsk (Bielorrússia) i Sant Cugat.

Guillermo Olaso, campió de l'ITF del CT Murcia 2011.