Notícies

Guillermo Olaso, campió de l’ITF Futures de Minsk

El tennista basc del CT Barcino, Guillermo Olaso s’ha proclamat campió del ITF Futures disputat a la capital de Bielorússia, Minsk, un torneig dotat  amb 15.000$ en premis i jugat en pistes de terra batuda.

Olaso va fer honor a la seva condició de primer favorit i es va imposar a la final a l’ucraïnès Oleksandr Nedovyesov per 6/2 i 6/2.

Per arribar a la final, Olaso va derrotar consecutivament a als russos Markov i Karanashev, en primera i segona ronda, al bielorús Fidirko, als quarts de final i al també bielorús Bury a les semifinals. Per la seva part, Nedovyesov havia derrotat en primera ronda al segon favorit, el txec Michal Schmid.

Olaso va aconseguir fer el doblet donat que, formant parella amb el txec Smid, es va imposar a la final del torneig de dobles als locals Alexander Bury i Kiril Harbatsiuk per 2/6, 6/2 i 10-8.

Aquest es el primer títol de la temporada per a Guillermo Olaso que fins el moment havia perdut les finals del Challenger de El Cairo i dels ITF Futures de Sabadell, Badalona, Lanzarote i Moscou.

Guillermo Olaso, campió de l’ITF Futures de Minsk

Share