Guillermo Alcaide, finalista del torneig ITF de Giza (Egipte)

El tennista del RCT Barcelona-1899, Guillermo Alcaide, es va classificar per disputar la final del torneig ITF de Giza, a Egipte, una prova dotada amb 10.000$ que es va disputar en pistes ràpides.El madrileny, primer favorit de la competició, no va poder derrotar al segon cap de sèrie, l’egipci Karim Maamoun, que es va imposar a la final per 7/5 i 6/3. Fins aquest darrer partit, Alcaide havia fet un recorregut immaculat, sense perdre ni un sol set i s’havia imposat a les semifinals el francès Agustin Gensse per 6/1 i 6/3.

Per la seva part, Karim Maamoun, va impedir una final entre representants del tennis català, en derrotar a les semifinals al també jugador del RCT Barcelona-1899, Gerard Granollers, per 6/0 i 7/6(6).

Cal recordar que Guillermo Alcaide ja ha aconseguit un t´tol aquesta temporada, en imposar-se a l’ITF de Sao Paulo (Brasil) el més de gener.