Guillem Closa, campió del X Obert de Primavera del CT Andrés Gimeno

El jugador del CT Andrés Gimeno, Guillem Closa, segon favorit, es va proclamar campió del X Obert de Primavera del seu club, una prova inclosa al Circuit Absolut de la Federació Catalana de Tennis.

Closa va derrotar a la final al tennista del CE Laietà, Roger Pérez, tretzè cap de sèrie, per 6/4 i 6/3.

Per arribar a la final, el campió va vèncer en primera ronda al jugador del CT Mataró Eric Garcia per 6/3 i 6/2. En segona ronda va superar al representant del CT Sant Boi, Marco Neubau, per 7/5 i 6/0. A vuitens de final es va imposar al 15é favorit, el tennista del CT Barcino, Dani Armengol, per 6/4 i 6/2. Ja a quarts de final, Closa va guanyar al jugador del CN Sant Cugat, Jacobo González-Tarrio, onzè favorit, per 6/3 i 7/6(6) mentre que a les semifinals va superar al quart favorit, Alex Domenech, del CE Mas Ram, per 6/0 i 6/4.

Per la seva part, Roger Pérez va eliminar en primera ronda al jugador del TC Badalona, Walid Boualem, per 6/0 i 6/1. En segona ronda va deixar fora al jugador del CE Valldoreix, Shakeel Manji, en derrotar-lo per 6/4 i 6/2. Als vuitens de final va superar per 6/2 i 6/0  al tercer favorit, el tennista del RCT Barcelona-1899, Jordi Vives i a quarts va eliminar a Jorge Nadal, del CT Mataró en imposar-se per 6/1 i 6/4. A semifinals, Pérez va guanyar al cinquè cap de sèrie, el tennista del CT Tarragona, Marc Dolcet, per 6/1 i 6/3.

Guillem Closa, campió i Roger Pérez, finalista del X Obert de Primavera.