Notícies

GREENCOURT, NOU PROVEÏDOR OFICIAL DE LA FCT

Greencourt és el nou proveïdor oficial de la Federació Catalana de Tennis. L’empresa és especialista en el sector de la construcció, manteniment, venda de terra batuda, accessoris i il·luminació de pistes de tennis.

L’acord s’emmarca dins el Pla de Sostenibilitat de la Federació, ja que volem ser agents actius del canvi i treballar per un món més respectuós amb el planeta. L’objectiu d’ambdues parts és treballar conjuntament per la sostenibilitat de tots els clubs d’arreu de Catalunya. En aquest sentit, com empresa líder en construccions esportives i especialistes en terra batuda, d’entre tots els projectes que està desenvolupant Greencourt, destaca el de la terra batuda sostenible per dotar el paviment de la màxima elasticitat, retenció de la humitat i un perfecte drenatge. En definitiva, per cuidar l’entorn i minimitzar l’impacte mediambiental.

Amb aquesta aliança, la Federació Catalana de Tennis i Greencourt uneixen esforços i es sumen a l’Agenda 2030 pel Desenvolupament Sostenible de la ONU (Organització Nacions Unides), que marca 17 objectius per a transformar el món.

Share