GRANS RESULTATS DELS TENISTES CATALANS EN LA PRIMERA PROVA DEL RAFA NADAL TOUR EN EL RCTB-1899

El Reial Club de Tennis de Barcelona 1899 va acollir del 2 al 10 de gener la primera prova del circuit juvenil Rafa Nadal Tour. Aquest torneig, que es disputa en categories Sub-12, Sub-14 i Sub-16, és una gran oportunitat perquè els joves jugadors i jugadores puguin competir al més alt nivell contra tennistes de tot l’estat. Meritxell Teixidó, Luca Daraban, Arina Fomina i Carla Vázquez es van proclamar campions de les seves respectives categories, mentre que Adrià Velázquez i Lucia Rodríguez van ser subcampions.

En la prova Sub-12, la jugadora del Club Sports Tennis Cunit Arina Fomina va quedar campiona del quadre femení en derrotar a la final a Sofia Elena Tatu per 5/7 6/0 10/1. En el masculí, el jugador del RCTB-1899 Luca Daraban també es va emportar el trofeu en superar a Tomas Martin per 6/1 7/6.

En el Sub-14, també hi va haver victòria catalana. Carla Vázquez, del CT Barcino es va imposar a la jugadora del CT Badalona Lucia Rodriguez per WO. En el quadre masculí, el tennista del RCTB-1899 Adrià Velázquez va ser subcampió en perdre la final contra Alex Ramis per 6/2 6/1.

En el Sub-16 femení, Meritxell Teixidó (RCTB-1899), cap de sèrie número u, es va proclamar campiona en vèncer a Juliana Giaccio per un ajustat 6/4 6/7 6/4.