Notícies

GRANS RESULTATS DEL TENNIS PLATJA CATALÀ AL ITF 0$ de LE PASSAGE

Aquest cap de setmana, s’ha celebrat el Torneig ITF 0$ de Le Passage ( França), amb una gran representació del Tennis Platja Català, tant en categoria absoluta com en categoria S16. A més a més, els resultats esportius obtinguts han estat també espectaculars per als nostres jugadors i jugadores.

Així, en la categoria absolut masculí, el català Gerard Rodriguez es va proclamar campió fent parella amb el francés R.Courtois. En la final varen superar  a la parella Pol Filella i Santi Puente. Destacar també el gran paper d’Alex Moya, que va ser semifinalista fent parella amb D.Mottin.

Per la seva banda, en la final femenina es varen enfrontar la parella formada per la jugadora catalana Alba Gamell i la canaria Carol Miranda amb  Anna Salas i Mireia Rebull. Destacar també el torneig de Clara Grifoll, fent parella amb la francesa M.Carles així com de la parella Alejandra Porteiro i Ganesha Díaz, semifinalistes del Torneig.

Finalment, per arrodonir el gran cap de setmana per al tennis platja català, victòria per a la parella Marc Filella i Victor Duran en categoria S16.

 

Share