GRANS RESULTATS DEL TENNIS PLATJA CATALÀ AL CAMPIONAT EUROPEU

L’illa grega de Creta ha acollit del 28 de setembre a l’1 d’octubre la prova Absoluta del Campionat Europeu de Tennis Platja, que ha finalitzat amb grans resultats dels representants del Tennis Platja Català. A més,  per primera vegada en la història, la selecció espanyola ha aconseguit la medalla d’or com a equip.

En el dobles mixt, Eva Fernández fent parella amb Antomi Ramos van proclamar-se campions després de superar en la final als catalans Ariadna Costa i Gerard Rodríguez per 6/4 3/6 10/6.

En el dobles femení, Ariadna Costa i Eva Fernández es van fer amb la medalla de bronze. En la lluita pel tercer i quart lloc, van imposar-se a Omaira Farias i Sabrina López per un doble 6/1.

En el dobles masculí, Pol Filella i Gerard Torres van ser quarts, en cedir davant els ialians Doriano Beccaccioli i Tommaso Giovannini per 6/4 6/2.